Wie zit er achter JB Horses?

Mijn naam is Bianca van Haaren en ik ben mijn leven lang al weg van de meest prachtigste dieren van de wereld, paarden! Doordat mijn passie en ervaringen met dit bijzondere dier als maar meer zijn geworden heb ik besloten dat ik niks anders meer wil dan bezig zijn met de zorg, training en omgang met paarden.
Ik heb JB-Horses opgezet, zodat ik mijn passie kan delen met anderen. Naast de algehele verzorging van paarden, train ik paarden en begeleid ruiters tijdens het rijden. In het concept van JB Horses kan ik al mijn kwaliteiten toepassen en des te meer genieten. 
Beginnend met een zoektocht naar een pony of paard, deze te verzorgen, te trainen vanaf de grond en met de ruiter om vervolgens de geschikte match te vinden.
JB Horses beschikt over een kleine stalling, en daardoor zijn er maximaal drie pony's of paarden per keer ter beschikking, het voordeel hieraan is dat alle paarden en pony's goede zorg krijgen en alle aandacht die zij verdienen. Door de vrij snelle doorloop blijft het aanbod groot en genoeg keuze's in verschillende paarden en pony's. 
Op mijn website kun je alle informatie vinden hoe ik te werk ga.


Onze ruiters

Denise de Rover ( tijdelijk afwezig ) is een van de vaste ruiters van de pony's en paarden die beschikbaar zijn voor de lease en verkoop. Zij is net als ik haar leven lang al weg van de meest prachtige dieren van de wereld, paarden!
Samen zijn wij een perfecte combinatie om goede zorg te dragen voor de pony's en paarden. Denise kan werkelijk waar met elke pony of paard overweg en door haar vele ervaringen is zij de perfecte ruiter voor JB-Horses.

Sophie Brugman is een van de vaste ruiters van alle Lease en verkoop paarden. Na vele Manege lessen en verschillende verzorg pony’s en paarden, was ze nu echt toe aan meer uitdaging. Sophie is enorm leergierig en haar leven bestaat vooral uit zoveel mogelijk leren van en met de pony’s en paarden,  om ze op de juiste manier te verzorgen en te trainen. Door haar zachte hand en fijne zit, weet zij vele pony’s en paarden zodanig te rijden dat zij vervolgens naar een fijn nieuw thuis kunnen gaan. 
Sophie is een geweldige ruiter voor JB-Horses.