Wie zit er achter JB Horses?

Mijn naam is Bianca van Haaren en ik ben mijn leven lang al weg van de meest prachtigste dieren van de wereld, paarden! Doordat mijn passie en ervaringen met dit bijzondere dier als maar meer zijn geworden heb ik besloten dat ik niks anders meer wil dan bezig zijn met de zorg, training en omgang met paarden.
Ik heb JB-Horses opgezet, zodat ik mijn passie kan delen met anderen. Naast de algehele verzorging van paarden, train ik paarden en begeleid ruiters tijdens het rijden. In het concept van JB Horses kan ik al mijn kwaliteiten toepassen en des te meer genieten. 
Beginnend met een zoektocht naar een pony of paard, deze te verzorgen, te trainen vanaf de grond en met de ruiter om vervolgens de geschikte match te vinden.
JB Horses beschikt over een kleine stalling, en daardoor zijn er maximaal drie pony's of paarden per keer ter beschikking, het voordeel hieraan is dat alle paarden en pony's goede zorg krijgen en alle aandacht die zij verdienen. Door de vrij snelle doorloop blijft het aanbod groot en genoeg keuze's in verschillende paarden en pony's. 
Op mijn website kun je alle informatie vinden hoe ik te werk ga.


Onze ruiter

Denise de Rover is de vaste ruiter van de pony's en paarden die beschikbaar zijn voor de lease en verkoop. Zij is net als ik haar leven lang al weg van de meeste prachtige dieren van de wereld, paarden!
Samen zijn wij een perfecte combinatie om goede zorg te dragen voor de pony's en paarden. Denise kan werkelijk waar met elke pony of paard overweg onder het zadel, en door haar vele ervaringen is zij de perfecte ruiter voor JB-Horses.