Wie zit er achter JB Horses?

Mijn naam is Bianca van Haaren en ik ben mijn leven lang al weg van de meest prachtigste dieren van de wereld, paarden! Doordat mijn passie en ervaringen met dit bijzondere dier als maar meer zijn geworden heb ik besloten dat ik niks anders meer wil dan bezig zijn met de zorg, training en omgang met paarden.

Ik heb JB-Horses opgezet, zodat ik mijn passie kan delen met anderen. Naast de algehele verzorging van paarden, train ik paarden en begeleid ruiters tijdens het rijden. 
Door de jaren heen is JB Horses gaan groeien en ons bestand in eigen pony's en paarden ook. Het is dan nu ook mogelijk pony's en paarden te verzorgen en bij te rijden bij ons op locatie. Ook stel ik zo nu en dan nog pony's en paarden beschikbaar die je kan lease en op eigen locatie mag stallen. Daarnaast ben ik een samenwerking gestart met Stal Broekse Hoeve, samen bieden wij nu ook de mogelijkheid paarden en pony's bij ons in pension te zetten, we hebben een afdeling opfok en daarnaast hebben wij ook nog een mooie ruimte voor een kleine groep pensioen paarden die. Dit lijkt een enorm groot concept, maar door de verschillende kleine afdelingen op het grote terrein van Stal Broekse Hoeve bied dit concept zoveel rust en ruimte voor alle pony's en paarden en kunnen verzorgers en eigenaren onbezorgd genieten. Stal houders

Josephine en Ard Korevaar.
Samen hebben wij een prachtig melkveebedrijf gerund, maar nu hebben wij dan toch besloten de switch te maken en een mooie plek voor paarden en pony's te bieden. 
Stal Broekse hoeve pension en opfok stalling.
Wij hadden op onze andere locatie al een mooie plek gecreëerd om paarden en pony's bij ons in pension te stallen waar wij de paarden en pony's veel vrijheid bieden en kunnen zij zich 24/7 vrij bewegen in onze mooie uitloopstallen en weide.
Maar nu hebben wij dan ook de mogelijkheid om op onze boerderij vele pony's/paarden te houden en eigenaren een fijne plek te bieden om met hun pony's en paarden plezier te hebben.
Een grote verandering, maar wij doen dit met ongelofelijk veel passie en plezier.

Allround medewerker/ Pensionstal houder

Mijn naam is Whitney Korevaar, mijn passie voor paarden begon al op jonge leeftijd en ik liet mij dan al snel inspireren door deze prachtige dieren. 
Naast mijn school, vermaak ik mij graag met mijn twee eigen paarden Sammy en Zilver. Sammy heb ik volledig zelf opgeleid en wij springen graag samen. Zilver was er slecht aan toe toen ik haar kocht, maar is zo ontzettend opgeknapt sinds ze bij ons woont, wij genieten dan ook regelmatig samen op buitenrit. 
Daarnaast vind ik het ook erg leuk om mijn ouders bij te staan en werk ik graag op ons prachtig nieuwe bedrijf          Stal Broekse Hoeve pension en opfok stalling.

Onze ruiter

Denise de Rover ( tijdelijk afwezig ) is een van de vaste ruiters van de pony's en paarden die beschikbaar zijn voor de lease en verkoop. Zij is net als ik haar leven lang al weg van de meest prachtige dieren van de wereld, paarden!
Samen zijn wij een perfecte combinatie om goede zorg te dragen voor de pony's en paarden. Denise kan werkelijk waar met elke pony of paard overweg en door haar vele ervaringen is zij de perfecte ruiter voor JB-Horses.

Onze ruiter

Sophie Brugman (Tijdelijk afwezig) is een van de vaste ruiters van alle Lease, verzorg en verkoop paarden. Na vele Manege lessen en verschillende verzorg pony’s en paarden, was ze nu echt toe aan meer uitdaging. Sophie is enorm leergierig en haar leven bestaat vooral uit zoveel mogelijk leren van en met de pony’s en paarden,  om ze op de juiste manier te verzorgen en te trainen. Door haar zachte hand en fijne zit, weet zij vele pony’s en paarden zodanig te rijden dat zij vervolgens naar een fijn nieuw thuis kunnen gaan. 
Sophie is een geweldige ruiter voor JB-Horses.

Allround medewerker

Jerry van Dijk mijn partner, mijn rechterhand, helpt voornamelijk achter de schermen mee in het bedrijf. Hij is veelal actief bezig met de nodige onderhoud en verbouwingswerkzaamheden.
Helpt bij het vervoeren van de paarden en pony's en de dagelijkse verzorging.
Zonder hem zal ik nooit zoveel bereikt hebben en dankzij hem, hebben de paarden en pony's een heel fijn thuis bij JB Horses.