Diensten

Hier vind je een gedetailleerd overzicht van mijn diensten en kun je bekijken wat het beste bij je past. 


JB-Horses maakt het mogelijk voor een vast bedrag per maand jouw eigen pony of paard te leasen en deze op locatie naar keuze te stallen. Let op dit wel binnen een straal van 65kilometer bij ons vandaan. 
Op deze manier kun je het gevoel beleven van een eigen pony of paard, maar zal deze wel officieel in ons bezit blijven.

Ook is er de mogelijkheid een pony of paard bij ons te kopen en deze via een betaalafspraak in termijnen af te betalen. Je betaald als aanbetaling de helft van de koopsom en het overige gedeelte word verdeeld over het jaar. Dit scheelt een smak geld, voor eventueel een potje voor onvoorziene omstandigheden over te houden. 

Uiteraard kun je bij ons ook verschillende pony´s en paarden kopen via onze contract voorwaardes.

Binnenkort is het ook mogelijk om bij ons op locatie je eigen verzorg pony of paard te hebben. Dit kan vanaf twee dagen in de week tot maximaal 6 dagen in de week. Hoe leuk is dat! Deze optie is echt een en al genieten, voor een vast bedrag per maand genieten met je eigen verzorg pony of paard, zonder zware klusjes te hoeven doen. Meer info volgt nog!

Heb je vragen, of weet je niet zeker wat je wil kiezen, neem dan contact op. Ik help je graag de beste oplossing te vinden!

jb-horses@oulook.com


Simple lease overeenkomst: €120,-p.m.  

Klik op de foto voor de Algemene voorwaarden.                                                                                                                                                                                  

Lease-koop overeenkomst: 50/50 Deal                

Klik op de foto voor de Algemene voorwaarden. 

Koop overeenkomst

Klik op de foto voor de Algemene voorwaarden. 

Verzorg pony of paard ! NIEUW !

Vanaf 1 mei beschikbaar bij ons op locatie.

Klik op de foto voor de Algemene voorwaarden. 

Simple lease overeenkomst.

Je eigen pony of paard voor onbepaalde tijd zonder groot aankoopbedrag neer te leggen.
Voor een borgsom van €500,- heb je de mogelijkheid om van jou eigen lease pony of paard te genieten. 
 Je mag je lease pony/paard dus op locatie naar keuze stallen. Deze optie in beschikbaar tot straal van 65 km vanaf Giessenburg . 
Uitgebreide uitleg van gedekte kosten zie algemene voorwaarden.  

Lease-koop overeenkomst. 
Een pony/paard kopen door middel van een lease koop overeenkomst. Wil je graag een eigen pony of paard, maar vind je het lastig om gelijk zo'n groot bedrag er voor neer te leggen? Dan is een lease-koop overeenkomst misschien wat voor jou. Je betaald de helft van de koopsom aan en spreken voor het restant bedrag een vast bedrag per maand af wat je betaald voor jou pony/paard. Het maandbedrag hangt af van de prijsklasse waarin de pony/paard valt.
Je kunt jou pony/paard beschouwen als eigen pony/paard alle kosten zijn dan uiteraard ook voor rekening van jou als koper. Zodra het laatste termijn bedrag is betaald is het officieel jou eigen pony/paard. Meer informatie hierover zie algemene voorwaarden.

 Koop overeenkomst

Koop een paard door middel van een koop overeenkomst. Heb je een leuke pony of paard bij mij ontmoet en besluit je over te gaan tot het kopen van deze pony of het paard dan zullen we een koop overeenkomst opstellen. In deze koopovereenkomst zetten we zwart op wit alle besproken afspraken en heb je de mogelijkheid te kiezen voor een proefperiode. Zo kan er achteraf nooit onenigheid ontstaan, omdat alles te samen is besloten voorafgaande koop. Het blijft altijd spannend om de beslissing te nemen is dit nou echt het paard van je dromen, passen jullie wel echt bij elkaar. Ik bied je een stukje zekerheid wanneer je voor een proef periode kiest, zodat je niet onzeker hoeft te zijn over de beslissing die je genomen hebt. Meer informatie hierover zie algemene voorwaarden. 

Verzorg pony of paard

Altijd al een verzorg pony of paard gewild. Bij JB Horses is het vanaf  1 Mei mogelijk om een pony/paard te komen verzorgen. Van maandag t/m zaterdag ben je welkom op jou afgesproken dagen op onze nieuwe locatie in opbouw. 
Hoe werkt het? 
Het is mogelijk om je aan te melden voor een verzorg pony/paard via het aanmeldformulier.
Je kunt kiezen of je voor 6 dagen in de week een eigen verzorg pony/paard wil en als je voor minder dagen kiest deel je, je verzorg pony/paard met andere verzorgers.
Prijzen overzicht:
1 dag per week: €70,- per maand
2 dagen per week: €130,- per maand
3 dagen per week: €175,- per maand
4 dagen per week: €240,- per maand
5 dagen per week: €300,- per maand 
6 dagen per week: €350,- per maand 


Wat er allemaal mogelijk is met een verzorg pony/paard vind je terug in de algemene voorwaarden.

Beschikbare paarden, pony's en aanmeld opties

Meer info over welke paarden en pony's we nu hebben staan of wil je meer weten over de aanmeld opties bekijk dan de volgende pagina's