Diensten

JB-Horses maakt het mogelijk voor een vast bedrag per maand jouw eigen pony of paard te leasen en deze op locatie naar keuze te stallen. Dit is mogelijk voor een korte periode als je bijvoorbeeld een opleiding of cursus wil behalen waar je een eigen pony of paard voor nodig hebt. Of voor een langere periode, zodat je
heerlijk kan genieten met je allerbeste paarden vriend.
Ook is er de mogelijkheid een pony of paard te kopen.

Hier vind je een gedetailleerd overzicht van mijn diensten en kun je bekijken wat het beste bij je past.  

Heb je vragen, of weet je niet zeker wat je wil kiezen, neem dan contact op. Ik help je graag de beste oplossing te vinden!

Info@jbhorses.nl

Simple lease overeenkomst: €120,-p.m.  

Klik op de foto voor de Algemene voorwaarden.                                                                                                                                                                                  

Lease-koop overeenkomst: 50/50 Deal                

Klik op de foto voor de Algemene voorwaarden. 

Koop overeenkomst

Klik op de foto voor de Algemene voorwaarden. 

Simple lease overeenkomst.

Je eigen pony of paard voor onbepaalde tijd zonder groot aankoopbedrag neer te leggen.
Voor een borgsom van €500,- heb je de mogelijkheid om van jou eigen lease pony of paard te genieten. 
 Je mag je lease pony/paard dus op locatie naar keuze stallen. Deze optie in beschikbaar tot straal van 65 km vanaf Giessenburg . 
Uitgebreide uitleg van gedekte kosten zie algemene voorwaarden.  

Lease-koop overeenkomst. 
Een pony/paard kopen door middel van een lease koop overeenkomst. Wil je graag een eigen pony of paard, maar vind je het lastig om gelijk zo'n groot bedrag er voor neer te leggen? Dan is een lease-koop overeenkomst misschien wat voor jou. Je betaald de helft van de koopsom aan en spreken voor het restant bedrag een vast bedrag per maand af wat je betaald voor jou pony/paard. Het maandbedrag hangt af van de prijsklasse waarin de pony/paard valt.
Je kunt jou pony/paard beschouwen als eigen pony/paard alle kosten zijn dan uiteraard ook voor rekening van de koper. Zodra het laatste termijn bedrag is betaald is het officieel jou eigen pony/paard. Meer informatie hierover zie algemene voorwaarden.

Koop overeenkomst 

Koop een paard door middel van een koop overeenkomst. Heb je een leuke pony of paard bij mij ontmoet en besluit je over te gaan tot het kopen van deze pony of het paard dan zullen we een koop overeenkomst opstellen. In deze koopovereenkomst zetten we zwart op wit alle besproken afspraken en heb je de mogelijkheid te kiezen voor een proefperiode. Het blijft altijd spannend om de beslissing te nemen is dit nou echt het paard van je dromen, passen jullie wel echt bij elkaar. Ik bied je een stukje zekerheid wanneer je voor een proef periode kiest, zodat je niet onzeker hoeft te zijn over de beslissing die je genomen hebt. Meer informatie hierover zie algemene voorwaarden.


Beschikbare paarden, pony's en aanmeld opties

Meer info over welke paarden en pony's we nu hebben staan of wil je meer weten over de aanmeld opties bekijk dan de volgende pagina's