Diensten

Hier vind je een gedetailleerd overzicht van onze diensten en zijn onze uitgebreide algemene voorwaarden terug te vinden. 

JB-Horses heeft sinds Mei 2021 een nieuwe locatie met geheel vernieuwde diensten!

Het is nu mogelijk om een pony of paard te komen huren, verzorgen en bij te rijden bij ons op eigen locatie. Dit kan op een of meerdere (vaste) dagen in de week. 

Er kunnen verscheidende lessen gevolgd worden waaronder: Horse Yoga, ruiterfit training, Duo horse dressage, horse meditation en nog veel meer zoals verschillende leuke Thema Clinic's!

We hebben een opfok-afdeling voor de jonge pony's en paarden, daarnaast kunnen zij ook in training worden gezet. 


Ook is er de mogelijkheid om bij ons in pension te komen staan met jou pony of paard.

We hebben een paardenrusthuis, voor jou gepensioneerde of geblesseerde pony/paard.

Alle algemene voorwaarden over dit alles zijn terug te vinden via de kopjes hiernaast, door op de foto te klikken verschijnen deze in beeld, mochten er nog vragen zijn stel ze gerust via:

[email protected]


Verhuur pony's en paarden
Klik op de foto voor meer info over onze paarden & pony's

Paardrijlessen

Wij bieden verschillende paardrijlessen aan, maar dan net een tikkeltje anders.

Klik op de foto voor de Algemene voorwaarden.

Pension Stalling                                                            Stal Broekse Hoeve & JB Horses 

Vanaf aug/sept beschikbaar bij ons op locatie.

 Klik op de foto voor de Algemene voorwaarden. 

Paarden rusthuis, Pensioen & Revalidatie                              Opfok Stal Broekse Hoeve,                    

Training en instructie JB Horses.


Klik op de foto voor de Algemene voorwaarden.                                                                                                                                                                         

Verzorg pony of paard

Altijd al een verzorg pony of paard gewild. Bij JB Horses is het mogelijk om een pony/paard te huren en drie uur lang plezier te hebben met jou gekozen verzorgpaard. Op ma t/m za ben je welkom op jou afgesproken dagdeel op onze nieuwe locatie. 
Hoe werkt het? 
Het is mogelijk om je aan te melden voor een verzorg pony/paard via het aanmeldformulier.
Je kunt kiezen dat je voor vast een dagdeel per week komt oplopend tot 5 dagen per week. Vind je het lastig plannen kun je, je ook per week opgeven voor een verzorg pony/paard.
Prijzen overzicht:
1 dag per week: €70,- per maand
2 dagen per week: €130,- per maand
3 dagen per week: €175,- per maand
4 dagen per week: €240,- per maand
5 dagen per week: €300,- per maand 
Wat er allemaal mogelijk is met een verzorg pony/paard vind je terug in de algemene voorwaarden. 

Paardrijlessen
Op donderdag avond, vrijdag avond en zaterdag ochtend geven wij enkele duo lessen. Daarnaast geven wij verschillende thema clinic's op de zaterdag middag waar ook jij aan deel kan nemen, met of zonder eigen paard.
Op de doordeweekse dagen kunnen er prive lessen worden ingepland en daarnaast geven wij nog wat alternatieve lessen, zoals horse yoga & ruiterfit training. De ruiterfit training is niet alleen voor alle ruiters, maar ook voor jou die gewoon fitter wil worden en het leuk vind om in de buitenlucht heerlijk bij ons in de polder te willen komen sporten!

Pension Stalling
Stal Broekse hoeve heeft een mooie ruimte met boxen beschikbaar gesteld voor de pension pony's en paarden. Alle pony's en paarden staan bij ons in Vol pension, dit betekend dat er veel zorgen uit handen worden genomen. 
De pony's en paarden worden dagelijks buiten gezet en binnengehaald, de stallen worden gemest, de paarden krijgen onbeperkt hooi, ook in de paddock! En krijgen indien gewenst twee keer daags brokken. Zomers kunnen de pony's en paarden 24/7 in de weide lopen.
Dit betekend dat jij als eigenaar samen met jou pony of paard onbezorgd kan genieten.

Paarden rusthuis, pensioen en revalidatie
Ook voor de pensioen pony's en paarden hebben wij de ruimte. Er kan uit ons ruime assortiment aan verschijdende boxen gekozen worden. waar jij wil dat jou paard of pony van zijn oude dag mag gaan genieten. We hebben groepstallen met een uitloop of zonder uitloop. In deze box kunnen zij heerlijk vrij bewegen en onbeperkt hooi eten. Ook kan er gekozen worden voor een privé box met of zonder uitloop. Daarnaast bieden wij voor hun echt een all in leven en zullen zij alle zorg krijgen die zij verdienen. Zomers kunnen ze de gehele dag en indien mogelijk ook de nacht op de weide lopen. Daarnaast kan aan hun dagelijkse voer nog senioren brokken/slobber toegevoegd worden.
Meer info over de pensioen stalling vind u hierboven onder het kopje Pensioen Stalling.

Opfok Stalling
Voor alle veulens, jaarlingen, twee en driejarige bieden wij een fantastische plek In ons opfok gedeelte en hebben wij vier prachtige loopstallen beschikbaar met een directe uitloop naar de paddock. Van deze stallen kunnen zij gebruik maken in de winter periode. Zomers kunnen zij in hun eigen kudde lekker 24/7 genieten op de weide.
Er zullen vaste groepjes gemaakt worden en deze zullen max 6 groot worden. Door de groepjes klein en gezellig te houden kunnen wij de aller beste zorg verlenen voor jou jonge paarden vriend. Voor meer info over onze opfok  kijk hiervoor onder het kopje Opfok Stal Broekse Hoeve hier boven.

Training & Instructie 
Wij bieden de mogelijkheid om jou veulen/jaarling/pony/paard te laten trainen. Bij alle trainingen zal rekening gehouden worden met de leeftijd van het paard. De trainingen kunnen per maand gekozen worden, na elke maand word de eigenaar op de hoogte gesteld en word er overlegd of het tijd is voor een rust periode een verlenging of een vervolg training. 
 
Training Basis: Halster mak maken, netjes vast staan, borstelen, voetjes geven. 
Training Grondwerk: Aanleren op gepaste afstand te staan, netjes mee lopen aan het halster en touw, de beginselen van het longeerwerk. 
Training Zadelmak maken: Kennis laten maken met het harnachement, longeerwerk met en zonder harnachement.  
Training Basis inrijden: Ruitermak maken en doorrijden tot niveau B. 


Beschikbare paarden, pony's en aanmeld opties

Meer info over welke paarden en pony's we nu hebben staan of wil je meer weten over de aanmeld opties bekijk dan de volgende pagina's