Wie zit er achter JB Horses?

Mijn naam is Bianca van Haaren en ik ben mijn leven lang al weg van de meest prachtigste dieren van de wereld, paarden! Doordat mijn passie en ervaringen met dit bijzondere dier als maar meer zijn geworden heb ik besloten dat ik niks anders meer wil dan bezig zijn met de zorg, training en omgang met paarden.

Ik heb JB-Horses opgezet, zodat ik mijn passie kan delen met anderen. Naast de algehele verzorging van de paarden, train ik paarden en begeleid ruiters tijdens het rijden. 
Door de jaren heen is JB Horses gaan groeien en ons bestand in eigen pony's en paarden ook. Het is dan nu ook mogelijk pony's en paarden te verzorgen en bij te rijden bij ons op locatie. . Daarnaast ben ik een samenwerking gestart met Stal Broekse Hoeve, samen bieden wij nu ook de mogelijkheid paarden en pony's in pension te zetten, er is een afdeling opfok en daarnaast is er ook nog de ruimte voor pensioen paarden die op deze locatie van hun oude dag mogen genieten. Dit lijkt een enorm groot concept, maar door de verschillende kleine afdelingen op het grote terrein van Stal Broekse Hoeve bied dit concept zoveel rust en ruimte voor alle pony's en paarden en kunnen verzorgers en eigenaren onbezorgd genieten. Allround medewerker/ Pensionstal houder

Mijn naam is Whitney Korevaar, mijn passie voor paarden begon al op jonge leeftijd en ik liet mij dan al snel inspireren door deze prachtige dieren. 
Naast mijn school, vermaak ik mij graag met mijn eigen paarden Sammy, Silver en niet te vergeten mijn lieve Shetlander Colinda. Sammy heb ik volledig zelf opgeleid en wij springen graag samen. Silver was er slecht aan toe toen ik haar kocht, maar is zo ontzettend opgeknapt sinds ze bij ons woont, wij genieten dan ook regelmatig samen op buitenrit. 
Daarnaast vind ik het ook erg leuk om mijn ouders bij te staan en werk ik graag op ons prachtig bedrijf  Stal Broekse Hoeve pension en opfok stalling.

Stal houders

Josephine en Ard Korevaar.
Samen hebben wij een prachtig melkveebedrijf gerund, maar nu hebben wij dan toch besloten de switch te maken en een mooie plek voor paarden en pony's te bieden. 
Stal Broekse hoeve pension en opfok stalling.
Wij hadden op onze andere locatie al een mooie plek gecreƫerd om paarden en pony's bij ons in pension te stallen waar wij de paarden en pony's veel vrijheid bieden en kunnen zij zich 24/7 vrij bewegen in onze mooie uitloopstallen en weide.
Maar nu hebben wij dan ook de mogelijkheid om op onze boerderij vele pony's/paarden te houden en eigenaren een fijne plek te bieden om met hun pony's en paarden plezier te hebben.
Een grote verandering, maar wij doen dit met ongelofelijk veel passie en plezier.