Onze pony's en paardenOnze verzorg pony op onze locatie
Magic
Kruising
Merrie
4 jaar
D pony

Magic is een onwijs lieve pony, ze is nog jong en mag nog een hoop bijleren. Maar ondanks haar weinige ervaring is Magic een onwijs brave en eerlijke pony!


Ons verzorg paard op onze locatie
Anna
Merrie
20 jaar
Klein paard

Anna is een onwijs lief paard, wel is zij een echte dame de ene dag is niet het zelfde als de andere dag. Met rijden is ze zeker betrouwbaar, maar aan de hand kan ze soms wel enorm sterk zijn als zij haar vrienden mist. Ze is een fijn leerpaard voor de minder ervaren ruiter en voor de ruiter die graag wil trainen doet ze zeker haar best.


Onze verzorg pony op onze locatie
Mac
Kruising
Ruin
18 jaar
E pony

Mac is een onwijs lieve pony, hij is altijd vrolijk en zeer betrouwbaar.


Onze verzorg pony op onze locatie
Frits
Kruising Fries x Tinker
Ruin
5 jaar
E pony

Frits is een onwijs lieve pony, hier en daar nog wat onzeker maar dat mag ook zeker op zijn leeftijd. Met rijden is hij nog wat groen, maar hij is zo lief en leuk!


Ons verzorg paard op onze locatie
Kees
Rijpaard
Ruin
20 jaar
+/- 170

Kees is nou echt een goedzak, hij is onwijs lief in de omgang en is braaf te rijden. Dit paard verdiend heel veel liefde en geeft heel veel liefde.

Gratis en vrijblijvend aanmelden


JB Horses beschikt over een beperkte ruimte voor de lease pony's en daardoor zijn er maximaal drie pony's of paarden per keer ter beschikking voor de lease. Het voordeel hieraan is dat alle paarden en pony's goede zorg krijgen en alle aandacht die zij verdienen. Door de vrij snelle doorloop blijft het aanbod groot en genoeg keuze in verschillende paarden en pony's.
 Staan er op dit moment geen of niet de juiste paarden of pony's ter beschikking? Meld je dan vrijblijvend aan en zodra ik denk dat ik de passende match voor je heb staan neem ik contact met je op en kun je vrijblijvend kennis komen maken.

Je kunt je nu ook aanmelden voor een verzorg pony of paard bij ons op locatie!